Wednesday, January 27, 2016

Vainojen päivä 27.1.2016 Muistakaamme Sovjet ja ns "länsiliittouman" tekemiä kansanmurhia holocausteja Euroopassa ja Japania kohtaan

Vainojen päivä 27.1.2016 Muistakaamme Sovjet ja ns "länsiliittouman" tekemiä kansanmurhia holocausteja Euroopassa ja Japania kohtaan, sekä Ryssälle sallittua itäeuroopan haltuunottoa ja kansojen työntämistä länteen, sekä muitakin alueriistoja mm Japanilta

Miehitetyt alueemme on edelleen palauttamatta kansakuntamme yhteyteen.

EU:n, USA:n sekä Ryssän lupaamat turvatakeet Ukrainaa kohtaan on rikottu (Budapestin sopimus, jolla luopui ydinaseistaan) ja Ryssän invaasio sotatoimin ja miehityksin on todellisuutta Krimin ja Itä-Ukrainan haltuunotolla

Seppo Lehto historioitsija

Historiaa vuodelta 2004

................

Sampo Pankin rahastoesitteet halveksivat kommunismin uhreja

Sampo Pankin rahastoesitteet halventavat kommunismin uhreja

LEHDISTÖTIEDOTE 31.1.2004
JUUTALAISTIEDOTUSVÄLINEET LEVITTÄVÄT DISINFOA ELI 6 MILJOONAN VALHETTA JA HÄPÄISEVÄT MAINOSTILASSAAN NEUVOSTOKOMMUNISMIN UHREJA
Sampo Pankin rahastomarkkinointi tanssii ripaskaa neuvostokommunismin uhrien muistoa häpäisten
Entisen stalinistikomu Björn Wahlroosin johtama Sampo-pankki ja sen Mandatum Russia-rahasto laskee irvokasta leikkiä Leninin ja Stalinin käskyttämistä ja aikaansaamista viimeaikaisen historiamme suurista kansanmurhista, kansakunnallisista ryöstömurhista, jotka ovat koskettaneet myös suomalaisia. Kyynikkohan voi toki väittää: Pieniähän ne tietenkin on kun verrataan Kiinassa tapahtuneisiin ja tapahtuviin, kuten vielä vähäisemmät ns. mustalais-(satojatuhansia ), juutalaisvainot ( n. 1.5 – 2.3 miljoonaa uhria, eikä mikään juutalaispolitrukkiluku 6 miljoonaa ). Oheinen tiedoksi komujuutalaisten 6 miljoonan valhetta levittäville mm. Aamulehden Maila-Katriina Tuomiselle 27.1.2004 s.A2 tai Oiva Miettiselle: ”Kansanmurha ei jäänyt natsiaikaan” ( Al 27.1.2004 s.B20 ) ja HS:ssa Timo Hämäläiselle artikkelistaan: ”Ettei tuho, hävitys ja kuolema unohtuisi” HS 27.1.2004 s.C8. Historian vääristely tuntuu olevan joillekin yhteinen nimittäjä. Sopinee kysyä miksi?
Näiltä komuvalhetta levittäviltä kommentaattoreilta ( vrt. korreloiva natsiterminsä ) jää sitkeästi huomaamatta se, että ns. ”Voiton päivän” jälkeen elin ns. rauhan tultua aloitettiin läntisen Euroopan laajimmat kansanvainot kohdistuen saksalaisiin, minkä seurauksena n. 12.5 miljoonaa saksalaista pakkosiirrettiin länteen ja n. 3 miljoonaa saksalaissiviiliä surmattiin, murhattiin omaisuudenriistojen lisäksi, näiden lisäksi voitaneen mainita ”voitokkaan puna-armeijan” ansiot saksalaissiviilien joukkoraiskaajina, miltä eivät säästyneet lapsetkaan.
Kuinkahan maailman juutalaisjärjestöt suhtautuisivat, mikäli Saksan osakkeita ja rahastoja markkinoitaisiin vastaavaan vainojen uhreja häpäisevään tyyliin? esim: ”ENNEN PANTIIN KYÖMYNENÄT (vrt. ”herrat”) JUNAAN. NYT PANNAAN EUROT POIKIMAAN”. Tai ”TARKKAILE NAAPURIASI” ( Vrt. Tseka-NKVD-KGB ). Nämä rinnastukset laskevat leikkiä häikäilemättömästä terrorista kommunismivainojen uhreja häpäisten, minkä ei uskoisi olevan mahdollista tänä päivänä ja vieläpä markkinoinnin aloituspäiväksi näkyy ajoitetun Vainojen päivä 27.1.2004.
Onko Sampo pankin moraali samalla tasolla kuin siihen sulautetun Mandatum Pankin, joka markkinoi huimilla näkymillä tekno-osakkeita keväällä 2000, mm. mm. TJ-Groupia, jonka suositushintana markkinoitiin 20-30 € pitkänaikavälin sijoituskohteena tai Stonesoftia, jolle luvattiin ja povattiin hyviä näkymiä yli 30 € hintaan? ( Nykyiset hinnat näette pörssilistalta ).
Sampo Pankin ”Mandatum Russia-rahasto” ei kanna huolta imagostaan Kommunismin haamun kirkastajana, kuten ei Tampereen kaupunkikaan verorahoilla ylläpidetyn Leninmuseon levittämästä disinformaatiosta ja kommunismin kansanmurhien uhrien muiston häpäisemisestä. Uhrien muiston kunnioittaminen on sivuasia. Pääasia on että valheet myyvät hyvin?
Pääasia ”Venäjä-rahastojen” markkinoinnissa tuntuu olevan kuten kommunismissakin keinolla millä hyvänsä kusettaa ja saada mahdollisimman paljon hyväuskoisia mukaan ”venäläiseen rulettiin” ottamatta huomioon, että omalla kohdalla saattaa kuulua muutakin kuin ”klick”.
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän federaation kansanmurhien kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. ( rek. 18.11.2003 rek.numero: 188 193 )
pj. Seppo Lehto

PS: Kuka/ketkä omistavat Alma-Median ja Sanomakonsernin? … Viikonvinkki: Juutalaisuus periytyy vain äidin kautta. Laulun sanoin: ”Hei Molotov, hei Molotov, valehtelit enemmän kuin itse Bobrikov”.
Rahastomarkkinointiviitteet: 31.1.2004 Aamulehti s. A14 ”Tarkkaile naapuriasi” ja toinen ” Ennen pantiin herrat junaan. Nyt pannaan eurot poikimaan” ( toisen mainokse sivunumero valitettavasti uupuu, kuten totuus kansanmurhista juutalaisten omistamisssa tiedotusvälineissä)
PS: Kuka/ketkä omistavat Alma-Median ja Sanomakonsernin? … Viikonvinkki: Juutalaisuus periytyy vain äidin kautta. Laulun sanoin: ”Hei Molotov, hei Molotov, valehtelit enemmän kuin itse Bobrikov”.
Rahastomarkkinointiviitteet: 31.1.2004 Aamulehti s. A14 ”Tarkkaile naapuriasi” ja toinen ” Ennen pantiin herrat junaan. Nyt pannaan eurot poikimaan” ( sivunumero valitettavasti uupuu )
Eurovaalisivusto oikeudenmukaisen Euroopan puolesta:
Seppo Lehto - Vainojen uhrien puolesta
.........

http://pro-sananvapaudesta-1.blogspot.fi/
.......

No comments: