Sunday, January 22, 2017

Sananvapaus unohdetaan monasti "natsittelijoiden" eli kommunismin haaveen suku- ja koulutaustanaan olevien taholta ja pyritään eri kuntavaaleissakin estämään vaihtoehtoisen sanoman julkaisut


Sananvapaus unohdetaan monasti "natsittelijoiden" eli kommunismin haaveen suku- ja koulutaustanaan olevien taholta ja pyritään eri kuntavaaleissakin estämään vaihtoehtoisen sanoman julkaisut

Yksityisautoilu on erilaisille viher- ja komutaustaisilla jatkuvasti hampaissaan, jotka unohtavat, että niillä autoilla tehdään monenlaista liiketoimintaa, vanhuspalveluista alkaen, eikä silloin voida palvella, jollei kohdalle päästä.
Suomen eri kunnissa tehdään päätöksiä, joilla on merkitystä meidän suomalaisten arkeen: Sinun, minun, hänen, meidän, teidän ja heidän arkemme koostuu liikkumisesta ja elinkeinoista. Kunnat päättävät muun muassa iltapäiväkerhojen toiminnasta, kiinteistö- ja kunnallisverosta katuvalojen rahoituksesta jne. Kunnissa päätetään myös työ- ja elinkeinopolitiikasta, koulujen kielivalinnoista ja jopa naurettavimmillaan uimahallin lippujen hinnoista. Suomalainen arki tehdään kunnissa kunnallisissa valtuustoissa: Niin kaavoituksessa kuin muussakin. 

Seppo Lehto inhoaa kerrostaloasuttamista. Seppo Lehto haluaa Tampereesta aidon puutarhakaupungin ilman mokutuksen rasitteita.
Kuntavaalit Tampereella 2017 on oiva tilaisuus vaikuttaa oman kotipaikkasi asioihin ja saada aikaan konkreettisia muutoksia lähiympäristössäsi.
Älkäämme nukkuko onnemme ohi kuntavaaleissa. Muuten on vaarana, että musta aurinko nousee

Haluammehan vaikuttaa siihen, millainen tulevaisuus Suomella ja suomalaisilla eli kuntalaisilla on.

Herätkää toimimaan ja vaikuttamaan suomalaisen Suomen puolesta

Kuntavaaliehdokas / kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto suomalaisten asialla kuntavaaleissa Tamperella, anna tukesi nyt, huomenna voi olla myöhäistä.

Taatkaamme suomalaisille pölyttää keskenään ilman toiseuden kiroja.

Herra siunatkoon teitä, Herran eli Jumalan siunaus koko kansakunnalle ohessa. Vaya con Dios muistakaamme!

---------------------------------------

Kuntavaaliehdokas valkoisemman tulevaisuuden asialla Isänmaan Asialla r.y. Seppo Lehto omalla ehdokaslistallaan 2017 Tampere

Sananvapaus olkoon perusoikeuksiemme peruspilari kuntavaaleissakin?


--------------------------------------------------------------------------

No comments: