Tuesday, March 23, 2010

Suomen Kuvalehti KGB-tyyliselle disinfon tielle: Jottei totuus unohtuisi kun Suomen Kuvalehtikin lähti 23.3.2010 vääristelemään Nettirasismi-käsitettä


Jottei totuus unohtuisi kun Suomen Kuvalehtikin lähti 23.3.2010 vääristelemään Nettirasismi-käsitettä

-----------------------------------------------

Kommentointia Nettirasismista http://nettirasismi.blogspot.com uutisoinnista Suomen Kuvalehdessä 23.3.2010



Suomen kuvalehteen ja palautettani näille salaliittoteorioita kylväville KGB-soluille keskuudessamme oheiseen tapaan:

Herra X on taasen vanha anarkisti Pekka Kemppainen kirjoitustyylinsä ja jo yli 20 vuotta rakentelemienssa kgb-tyylisten salaliittoteorioidensa masinoija ;)

Kukaan muu ei vastaavaa sontaa oikeusmurhan kokeneesta Seppo Lehdosta pysty tuottamaan:

"Herra X kirjoitti:
Ei Seppo Lehto ole linnassa eikä joudukaan mihinkään linnaan. Maalaan uskomattoman salaliittoteorian:" ja loppu tuolle Nuivanniemen tohtorinakin esiintyneelle nimimerkkipelleilylle.

Itse Nettirasismi blogi näyttäisi kun sitä tarkemmin katsoo olevan ihan asiallinen

Jari Leinolle moro sinne Tampereelle. Voipi kestää aikansa ennenkuin näemme Nääshallin punttisalilla jälleen.

Seppo Lehto
Maahanmuutto- ja islamkriitikko

http://tuomionpurku.blogspot.com

Oikeusmurhan uhrina lienee minulla oikeus valottaa oheisella blogilla mistä on kyse?

Viite:

Etusivu
Jutut
Kotimaa
23.3.2010 klo 19:01
Päivän kuva: Tästä syystä maahanmuutosta on vaikea keskustella

Nettirasismia? Sivusto internetissä 23. maaliskuuta 2010. Kuva Lehtikuva.
Maahanmuuttokritiikkiä? Rasismia? Silkkaa roskaa?

Kenellekään aktiiviselle netinkäyttäjälle ei tule yllätyksenä, että verkko on täynnä yllä olevan ”neekeriuskosta” puhuvan sivuston kaltaista materiaalia.

Joku voisi sanoa, että tällaiset sivut ovat marginaali-ilmiö, jotka saavat median käsittelyssä turhan suuren huomion.

Vasta-argumentti tähän on seuraavanlainen testi: kauanko kestää, ennen kuin netistä maahanmuutosta tietoa etsivä törmää vastaavanlaiseen materiaaliin.

Alatyylinen ja henkilöönkäyvä tapa kirjoittaa on myös osa viime aikojen kehitystä, jossa tutkijat kertovat joutuvansa rasististen uhkailujen kohteeksi ja maahanmuuttoministerin tappaminen kiinnostaa. Poliitikotkin muuttavat retoriikkaansa: Jyrki Katainen kirjoittaa erilaisten mielipiteiden sallimisesta, Sdp sanoo ”maassa maan tavalla”.

Tällaisissa ulostuloissa ei ole kuitenkaan mitään uutta. Vihreiden Oras Tynkkynen pohti jo vuosi sitten SK:n haastattelussa, että puolueensa on juuttunut poliittiseen korrektiuteen.

Myös ilmastotutkijat kokevat joutuneensa mustamaalauskampanjan kohteeksi. Näin kokee ainakin Ilmatieteen laitoksen johtaja Petteri Taalas.

Viestinnällisestä näkökulmasta tilanne on mielenkiintoinen. Netissä tapahtuvaa vuorovaikutusta ei voi enää ohittaa olankohautuksella. Nyt vain pitäisi hakea säännöt ja suhtautuminen verkkokeskustelun sellaisiin ilmiöihin, joita muussa inhimillisessä kanssakäymisessä ei suvaita.

Aktiivinen blogikirjoittaja, euroedustaja Eija-Riitta Korhola (kok) sanoi SK:n haastattelussa, että netin vihapuhe ja nimetön loanheitto ”sairastuttaa kulttuuriamme, eikä sillä ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa”.

Tässä kaikessa voi olla kyse myös siitä, että netti on ihmisen viestinnän muotona vasta alkion tasolla. Jos viestinnän kehitys mielletään vuoden aikajanaksi, puhetaito on syntynyt tammikuun alussa, kirjoitustaito lokakuussa - ja netti uudenvuodenaattona kello 23.30. Nettikeskustelu blogeineen on tätäkin nuorempi ilmiö.

Kysymys kuuluu, että lentääkö netissä lika vain siksi että se on mahdollista, vai kertooko tämä oikeasta tyytymättömyydestä asiain nykytilaan - ehkä yleisestä turhaumasta maailman menoon.

Faktapohjaa keskustelulle maahanmuutosta saa esimerkiksi tutkailemalla Maahanmuuttoviraston tuoreimpia tilastoja vuodelta 2009. Ja muistamalla, että kun puhumme turvapaikanhakijoista ja oleskeluluvan saaneista, puhumme myös ihmisistä.

PS. Liekö kuvan sivuston ylläpitäjä kysynyt The Crash -yhtyeeltä lupaa levynkannen käyttöön.

Aiheesta lisää
Björn Wahlroos: Kehitysapu syytä lopettaa (Suomenkuvalehti.fi 19.3.2010)
Rasismi: Miksi siitä puhutaan niin paljon ja mitä se on (Suomenkuvalehti.fi 28.10.2009)

Asiat

rasismi , maahanmuutto , maahanmuuttokeskustelu , Internet

Joko olet tilannut Suomen Kuvalehden uutiskirjeen?

Saat uusimmat, kiinnostavimmat ja puhutuimmat aiheet
kerran viikossa suoraan sähköpostiisi.

Sähköpostiosoite




Kommentit (24)

noin 7 tuntia sitten

Näitä on nähty kirjoitti:
Tämä on joko täyttä roskaa joka on tehty höhhöhhöö-meiningillä, tai sitten yksi monesta false flag -operaatioista, joilla joku taho yrittää vaikuttaa keskusteluun ja keskustelijoihin.

Epäilysten pitäisi herätä, kun ilmiö tulee pinnalle juuri oikealla hetkellä, eli viharikos- ja internetsensuurilakien ollessa menossa eduskunnan käsittelyyn.

http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag#Civilian_usage

noin 7 tuntia sitten

Kysyn vaan kirjoitti:
Jos joku siis kritisoi maahanmuuttopolitiikkaa asiallisesti, kirjoittajan on mahdotonta keskustella asiasta, koska joku naulapää on tehnyt nettiin rasistisen sivun. Mitä tämä kertoo kirjoittajan keskustelutaidoista?

noin 7 tuntia sitten

Tebbo kirjoitti:
Kaikki ylläolevat sivut taitavat olla saman tamperelaisen kylähullun ylläpitämiä. Ja jos joku apina päättää perustaa typerän facebook ryhmän jossa uhkailee poliitikkoja niin aika tarpeetonta siitä on otsikoita revitellä. Mitä itse sitä vilkaisin niin suurin osa ”faneista” oli Mikki Hiiriä ja Aku Ankkoja jotka lähinnä kritisoivat ryhmän perustajaa.

Eiköhän tälläisiä ”tapauksia” ja uhkailuja ole kautta aikojen ollut, nyt ne vaan pääsevät julkisuuteen kiitos internetin ja erilaisten sosiaalisten medioiden.

noin 7 tuntia sitten

Asiallinen kirjoitti:
Minun taas on mahdotonta ottaa Juho Salmisen kirjoitus vakavasti, koska Matti Meikäläinen on tehnyt nettiin niin typerän sivun.

noin 6 tuntia sitten

Turhautunut kirjoitti:
Hohhoijakkaa, oli taas turhimpia artikkeleita mitä olen lukenut…

”Vasta-argumentti tähän on seuraavanlainen testi: kauanko kestää, ennen kuin netistä maahanmuutosta tietoa etsivä törmää vastaavanlaiseen materiaaliin.”

-mitä toi vastaus kertoo artikkelin kirjoittajan ihmiskuvasta? Että ”kaikkeehan ne idiootit uskoo mitä ne netistä lukee”? Ihmisillä ei kirjoittajan mielestä selvästikään ole mitään älyllisiä mahdollisuuksia suodattaa lukemaansa, kirjoitetaanpa siis artikkeli jossa päätellään asiat heidän puolestaan…

Tästä amatööritoimittajan artikkelista tulee ihan mieleen omat kouluajat, kun oli pakko kirjoittaa kotitehtävänä ”joku juttu jostain” (kultainen 3:n J:n sääntö ;D)ja hommahan tehtiin niin juosten-kusten, kuin vain mahdollista ilman että hylättyä sai…

noin 6 tuntia sitten

unregistered kirjoitti:
Argumentti tuossa on se, että sitä materiaalia on melko paljon, ja siihen törmää helposti. Ja siihen törmää helposti suurelta osin sen takia, että niitä linkkejä levitetään (vain vähän liioitellen) joka paikassa.

noin 6 tuntia sitten

sinte kirjoitti:
Eikö kyseisiä sivuja kyhäillyt kansantaiteilija jo ole rangaistustaan kärsimässä? Miksi otatte tällaista roskaa mukaan maahanmuuttokeskusteluun? Tuohan on mieleltään järkkyneen tekemisä :(

noin 6 tuntia sitten

Syvä Huokaus kirjoitti:
Enemmän maahanmuuttokeskustelun ongelmista kertoo tämä SK:n teksti, kuin nuo Seppo Lehdon tuottamat törkytekstit. Ko. tamperelaisen kylähllun hengentuotokset eivät ohjaa maahanmuuttokeskustelua, vaikka toimittaja näin haluaa uskotella.

noin 6 tuntia sitten

JJ75 kirjoitti:
Miksi Viro on velaton maa? Kertooko se tyhmistä johtajistamme jotain?

Suomalaisia toki saa tulla tänne sortamaan ja raiskaamaan, mutta kun sana ”neekeri” koetaan hiukan rasistisena niin kaikki on silloin puuta heinää. Unohdetaan se totuus asiassa.

Mitäs on Lappeenrannassa kun reviirikiistoja oli kahden ulkomaalsryhmän välissä pitsan suhteen.. Oliko nyt sitte Turkki ja jonku muun maalaisia ottelussa mukana. Se ei ole rasismia vaan reviirikiistaa? Mitä paskapuhetta tää on?

Julkaiskaa pommi velkaantuneista… Niillä joilla on maksuhäiriömerkintä.. mustalaiset, somalit.. katotaan kuinka kunnollista

katso koko kommentti
noin 6 tuntia sitten

joopajoo kirjoitti:
lukekaa vaikka vastapainoksi hesaria ,niin unohdatte tuon.

noin 6 tuntia sitten

Mitä sitten? kirjoitti:
Tosiaan kylähulluja on ollut koko ihmisen historian ajan, ja se kuuluu elämän kirjoon. Nyt kun heidän on mahdollista kirjoittaa nettiin niin meidän pitäisi raivostua siitä vai? Ehkä toimittajat ehdottaa seuraavaksi keskitysleirin perustamista kaikille, jotka kirjoittavat jotain sekavaa, tai ”väärää” nettiin. T. Kylähullu

noin 6 tuntia sitten

Herra X kirjoitti:
Ei Seppo Lehto ole linnassa eikä joudukaan mihinkään linnaan. Maalaan uskomattoman salaliittoteorian:

Lehto on suvaitsevaiston palkkaama näyttelijä, joka on palkattu tekemään aivan överiksi meneviä törkeästi herjaavia ja ylirasistisia sivuja, joihin on aina helppo vedota keskusteluissa. Kun asiallisetkin maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat keskustelut ja/tai sivut lyödään Lehdon ”taiteen” kanssa samaan nippuun, on helppo lopettaa järkevä keskustelu siihen.

noin 6 tuntia sitten

Jari Leino kirjoitti:
”Vasta-argumentti tähän on seuraavanlainen testi: kauanko kestää, ennen kuin netistä maahanmuutosta tietoa etsivä törmää vastaavanlaiseen materiaaliin.”

Käsittääkseni Google toimii siten, että nyt kun Suomen Kuvalehden toimittaja suuressa viisaudessaan nosti tuon taideteoksen esille lehteensä, monet ihmiset googlettavat sitä ihan uteliaisuudesta, jolloin tuo sivusto nousee ylemmäs Googlen hakutuloksissa.

Suomen Kuvalehden verkkopalvelun toimitussihteeri Juho Salmisen ansiosta maahanmuutosta tietoa etsivät törmäävät siis juuri tähän materiaaliin jatkossa yhä useammin.

noin 5 tuntia sitten

Jaana kirjoitti:
Missä viipyy arvokeskustelu eli mistä arvoista Suomi ja enemmistö suomalaisista pitää kiinni ja mistä ei luovuta?
Ranskassa perusteltiin hijabin käyttökieltoa juuri ranskalaisilla historiallisilla arvoilla.

Kuuluuko esin. tasa-arvo ja yhdenvertaisuus niihin arvoihin joista ei anneta periksi vai onko ylitiösuvaitsevaisuus ja ns. positiivinen syrjintä ja kulttuurinen moniarvoisuus syrjäyttämässä ne?

Esimerkki Helsingin kaupungin ohjeen mukaan ”Työhönotossa voidaan ottaa huomioon hakijan etninen tausta palkkaamalla tehtävään työmarkkinoilla aliedustettuun ryhmään kuuluva henkilö, vaikka tämä

katso koko kommentti
noin 5 tuntia sitten

sinte kirjoitti:
Eli humanitaarisen maahanmuuton räikeästä väärinkäytöstä elintasopakolaisuuden välineenä ei pysty keskustelemaan järkevillä argumeneilla kun joku linnatuomion saanut spede on postannut paskaa nettiin? Viimeisiä vetelee suvaitsevaisuuskoneenne. Onneksi.

noin 5 tuntia sitten

Topi Junkkari kirjoitti:
SK:n toimittaja tietää aivan varmasti, että tässä on kyseessä nimenomaan marginaali-ilmiö.

Kyse on yhdestä ainoasta ihmisestä, joka on viime vuosina omistanut koko elämäntarmonsa yllä olevan kaltaisten sivustojen laatimiseen omissa, keksityissä ja muilta lainatuissa nimissä. Kyseisen tamperelaisen herran nimi on jo mainittu useasti kommenteissa ja hän on saanut Turun hovioikeudessa vankeustuomion tekosistaan.

Toistan vielä: kyseessä ei ole ”ilmiö”, vaan yksittäinen kylähullu. Käytännössä kaikki suomenkieliset verkkosivustot, joissa sana ”ryssäläinen”, ”ryssäläisyys” tms. yhdistetään seksuaalisävytteiseen alatyyliin, ovat kyseisen henkilön tekosia.

noin 5 tuntia sitten

Miksi Viro on velaton maa? kirjoitti:
Olihan Kreikallakin asiat paperilla asiat hyvin.
myöhemmin selvisi, että tilastoja oltiin vääristelty.
Kannattaisi hieman tutkia viron oikeaa tilannetta, eikä vain uskoa sokeasti. ennen kun antaa viron liittyä euro valuutta kerhoon.

noin 5 tuntia sitten

Lemmy kirjoitti:
JJ75 - kannattaa myös muistaa, että Viro on sekä EU-maa, Schengenissä, ja YK:n jäsen. Siis samat ”kansainväliset sopimukset” kuin Suomellakin. Kuitenkaan maassa ei ole juuri lainkaan turvapaikanhakijoita. Miksiköhän?

noin 5 tuntia sitten

Lemmy kirjoitti:
Eihän maahanmuutosta saa tietoa - netistä tai muualtakaan - Astrid Thorshan juuri eduskunnan kyselytunnilla selitti ettei sellaisen tiedon tuottamiseen ole varaa.

Toisaalta maahanmuutosta saa kyllä ”tietoa” pakolaisavun tai SPR:n sivuilta, jotka tienaavat elantonsa maahanmuuttobisneksestä veronmaksajien rahoilla.

noin 4 tuntia sitten

Heh, heh kirjoitti:
Että semmosta tänään, huomenna taas uudet jonninjoutavat jorinat. Joku fakki-idiootti pistänyt oikein nettiin jotain roskaa. Sivusto on varmasti todellinen hitti kaikkien kikkelihuumorin ystävien keskuudessa.

noin 4 tuntia sitten

Ilkka Kaita-aho kirjoitti:
”Kenellekään aktiiviselle netinkäyttäjälle ei tule yllätyksenä, että verkko on täynnä yllä olevan ”neekeriuskosta” puhuvan sivuston kaltaista materiaalia.”

Nyt sylettää, ja monivuotisena SK:n kestotilaaja rohkenen lausua kritiikkiä toimittajalle, ihan omalla nimellä.

Kuinka puusilmäinen pässi pitää ihmisen olla, että on A) on aktiivinen netinkäyttäjä ja B) ei silti tunnista tuota saittia Lehdon käsialaksi jo ensisilmäyksellä. Oikeasti, tästä jää väkisinkin se kuva, että tässä pyritään Lehdolla leimaamaan koko maahanmuuttodiskurssi rasistiseksi suunsoitoksi. Ehkä se jopa oli toimittajan tietoinen

katso koko kommentti
noin 4 tuntia sitten

Ei ole rahaa tietoon kirjoitti:
maahanmuuton kustannuksista. Näin on Thors sanonut. Maahanmuuton kustannusten lisäämiseen sen sijaan on varaa ”keskimäärin” 117 MILJOONAA euroa / vuosi.

Mahtaa olla kallista tietoa sitten se?

Valtioneuvoston tiedote 106/2010 toteaa seuraavaa maahanmuuton kustannuksista:

”Maahanmuuttohallinnossa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottotoimintaan ja kunnille maksettaviin korvauksiin osoitetaan lisärahoitusta keskimäärin 117 miljoonaa euroa vuodessa johtuen pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ennakoitua suuremmasta määrästä.”

noin 4 tuntia sitten

jokuvaan kirjoitti:
Tamperelaisen kansantaiteilijan sivustot huomaa nopeasti, niissä on kaikissa sama pettämätön tyyli ja tajunnan aistikkuus, joka ei edes kaikille aukea.

Myös Halla-aho on pyrkinyt tutkimaan tätä Suomen kulttuurihistorian ainutlaatuista merkkihenkilöä ja hänen vuorovaikutusta ympäristöön:

http://www.halla-aho.com/tesoma/fileet/index.html

Kannattaa lukea johdanto ja tilata CD jos on tarvetta gradulle.

noin tunti sitten

Seppo O Lehto kirjoitti:
Herra X on taasen vanha anarkisti Pekka Kemppainen kirjoitustyylinsä ja jo yli 20 vuotta rakentelemienssa kgb-tyylisten salaliittoteorioidensa masinoija ;)

Kukaan muu ei vastaavaa sontaa oikeusmurhan kokeneesta Seppo Lehdosta pysty tuottamaan:

”Herra X kirjoitti:
Ei Seppo Lehto ole linnassa eikä joudukaan mihinkään linnaan. Maalaan uskomattoman salaliittoteorian:” ja loppu tuolle Nuivanniemen tohtorinakin esiintyneelle nimimerkkipelleilylle.

Itse Nettirasismi blogi näyttäisi kun sitä tarkemmin katsoo olevan ihan asiallinen

Jari Leinolle moro sinne Tampereelle. Voipi kestää aikansa

ennenkuin näemme Nääshallin punttisalilla jälleen.

Seppo Lehto

Maahanmuutto- ja islamkriitikko


Oikeusmurhan uhrina lienee minulla oikeus valottaa oheisella blogilla mistä on kyse?

-------------------------------------------------------------

No comments: